SZCR TRISIC SLAVKA preduzetnik

English Naziv časovničarske radnje: SZCR TRISIC SLAVKA preduzetnik
Adresa (ulica i broj): Bul. Despota Stefana 53a
Poštanski broj: 11108
Mesto: BEOGRAD
GPS koordinate:
Telefon: +381 11 3225 629
Web sajt:
Kratak opis:
Osnovana 1955. Osnovna delatnost popravka svih vrsta satova ricnih ,zidnih, budilnika i takodje kvarcnih satova. Zamena kajseva ,metalnih narukvica,stakala i pleksiglasa za sve vrste satova. Takodje imamo i prodaju satova i to brendove Casio ,Adriatica,Jacues Lemanes, Citizen ,Pierre Lannier, S Oliver, Police , Irony i dr

Ukoliko imate pozitivno iskustvo sa SZCR TRISIC SLAVKA preduzetnik, BEOGRAD, stavite do znanja i ostalima sa LIKE-om na facebooku:


Pažnja!! Mapa prikazuje samo ulicu sa istim nazivom a ne tačnu lokaciju časovničarske radnje. Pošto je pretraga automatska, ponekad ne prikazuje relevantne podatke. Preporučujemo da se Prodavnica satova kontaktira za proveru informacije o tačnoj poziciji.

Dostavite nam tačne GPS koordinate i prikaz lokacije će biti 100% tačan.


Naša preporuka: BEOGRAD OGLASI.

Poštovani posetioci, vlasnici časovničarskih radnji ili sajtova, proverite Vaše podatke, ukoliko su netačni ili nepotpuni, obavestite nas da ih ažuriramo. Pomozite da Satovi.cu.rs bude uvek popunjen aktuelnim podacima. Poželjno je da Prodavnica satova ima svoj web sajt radi brže provere podataka. Hvala na saradnji.

Korisni web sajtovi: Poštanski broj BEOGRAD.

Pozivni brojevi u Srbiji / Pozivni broj BEOGRAD.

Mapa.in.rs: BEOGRAD mapa sa pretragom ulica.

Partneri: EUtelNet |